Gimnàstica manteniment

La Universitat de València, juntament amb la Fundació Caixa Rural Vila-real i el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Vila-real, llancen un programa d’exercici físic dirigit a persones majors de 64 anys que es desenvoluparà dins del marc del programa de doctorat de ‘Processos d’Envelliment: Estratègies Sociosanitàries’ de la Universitat de València.

Robust3, que està dissenyat per Belén Quel, una fisioterapeuta especialitzada, té com a objectiu previndre i combatre el declivi físic associat a l’envelliment. Els seus beneficis són l’augment de la massa muscular i la força, l’augment de la velocitat de marxa i la disminució del cansament o fatiga. Ajuda a previndre les caigudes, la deterioració física, la deterioració cognitiva i la dependència. A més, millora la mobilitat, la coordinació, l’equilibri i la qualitat de vida.

Per a accedir a aquesta activitat no és necessari haver realitzat exercici prèviament i, en cas de patir alguna lesió, els exercicis seran adaptats a les necessitats del participant.

El curs començarà a l’octubre a la terrassa de la quarta planta del Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real.   

Horaris
Dimarts i dijous, en dos grups, de 10 a 11h i d’11.30 a 12.30h.  (Es tindrà en compte l’horari escollit en la mesura que siga possible)