‘Carrera de las Capacidades’ de Fundación Adecco

Un any més, la ‘Carrera de las Capacidades’ que organitza la Fundación Adecco s’adapta a la situació actual per a continuar acostant la realitat de les persones amb discapacitat a tota la societat, en aquesta ocasió a través d’una aplicació mòbil.

Gràcies a la teua participació i els teus quilòmetres, donaran suport a projectes de formació i ocupació per a persones amb discapacitat que troben majors dificultats en el seu accés a l’ocupació. Enguany les entitats beneficiàries són l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló i el nostre projecte XiCaEs.

Com puc participar?

– Inscriu-te↗ gratis en la ‘Carrera de las Capacidades’.
– Descàrrega la App RockTheSport↗ en el teu mòbil.
– Fes tants entrenaments com vulgues en l’aplicació mòbil des de el dilluns 14 de juny fins a el divendres 18 de juny. Aquests quilòmetres compten!
– Corre la Carrera. Tria el millor moment entre el dissabte 19 i diumenge 20 per a fer el teu millor temps. El diumenge 20 a les 12h t’acompanyem una hora en directe a través de la web↗ de Fundación Adecco.
– Si només vols acompanyar-nos en directe i fer preguntes a Desirée Vila, també suma per a la meta (Comparteix en xarxes socials i parla de la Carrera).

Tenim una cita per la inclusió
T’esperem el diumenge, 20 de juny, a les 12h en directe. Desirée Vila, atleta paralímpica i ambaixadora de la Fundación Adecco, i Alfredo Catalán, responsable de Voluntariat de la Fundació Adecco, presentaran l’esdeveniment i dialogaran sobre diversitat. Ens acompanyaran grans referents de la diversitat i ens acostaran a la discapacitat a través de les seues històries en primera persona. Álex Roca, David Aguilar, Maria Petit i Edu Carrera t’esperen per a compartir una hora en directe per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat.