VII edició del Concurs de Pintura Ràpida

Un any més, el mes de setembre ve acompanyat de la VII edició del Concurs de Pintura Ràpida organitzat per Fundació Caixa Rural Vila-real en la seua aposta per fomentar la cultura i donar suport a l'art i als artistes valencians. En aquest esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 9 de setembre, els participants podran representar els retaules i capelletes de Vila-real que s'indiquen a continuació:

-Capella del Crist de l'Hospital

-Capella de la Mare de Déu dels Àngels

-Capella de la Mare de Déu de Gràcia

-Retaule de Tremedal

-Retaule de Cervantes

-Retaule de San Miquel

Una vegada finalitzat el concurs, el jurat valorarà els treballs artístics i anunciarà els premiats. El guanyador del concurs rebrà una recompensa de 600 € (primer premi) i l'artista que siga nomenat segon classificat obtindrà una recompensa de 300 €. A més, sis de les obres de la resta de participants seran seleccionades per part del jurat i participaran en una votació a través del Facebook i Instagram de la Fundació, en la qual l'obra que obtinga més "M'agrada" serà la que rebrà el premi del públic (200€). 

Els interessats a participar en el concurs hauran de llegir atentament i acceptar les bases del concurs, disponibles en aquesta pàgina, i realitzar la inscripció abans del dia 7 de setembre a les 14.00 hores, en la recepció del Centre Social o en el formulari que apareix a continuació:

Tancades les inscripcions