VI edició del Concurs de Pintura Ràpida

Arriba la VI edició del Concurs de Pintura Ràpida organitzat per Fundació Caixa Rural Vila-real en la seua aposta per fomentar la cultura i donar suport a l'art i als artistes valencians. En aquest esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 3 de setembre, els participants podran representar els grups escultòrics de Vila-real que s'indiquen a continuació:

-Estàtua de el Llaurador (Plaza de el Llaurador)

-Estàtua de Jaume I (Plaza de Jaume I)

-Estàtua de Polo Bernabé (Jardí de Sant Pasqual)

-Estàtua de el Pastoret (Ermitorio Verge de Gràcia)

-Estàtua de Francesc Tàrrega (Plaza el L'Alguer)

-Estàtua de Sant Pasqual (Plaza San Pascual)

-Estàtua Cardenal Tarancón (Av. Cardenal Tarancón)

Una vegada finalitzat el concurs, el jurat valorarà els treballs artístics i anunciarà els premiats. El guanyador del concurs rebrà una recompensa de 600 € (primer premi) i l'artista que siga nomenat segon classificat obtindrà una recompensa de 300 €. A més, sis de les obres de la resta de participants seran seleccionades per part del jurat i participaran en una votació a través del Facebook de la Fundació, en la qual l'obra que obtinga més "M'agrada" serà la que rebrà el premi del públic (200€). Les dues obres guanyadores i les sis següents finalistes seran exposades en el restaurant El Casino perquè puguen ser visitades pels ciutadans.

Els interessats a participar en el concurs hauran de llegir atentament i acceptar les bases del concurs, disponibles en aquesta pàgina, i realitzar la inscripció abans del dia 1 de setembre a les 14.00 hores, en la recepció del Centre Social o en el formulari que apareix a continuació:

Ha finalitzat el període d'insripcions