L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural inicien la sisena edició el Mòdul d’Especialització Professional Aula Mentor Vila-real en Disseny Gràfic i Inkjet

Aquesta setmana ha començat el VI Mòdul d’Especialització Professional Aula Mentor Vila-real especialitzat en Disseny Gràfic i Inkjet impulsat pel Ministeri d’Educació. La regidora de la Universitat Popular de l’Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, i la patrona de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Maite Mulet, entitats organitzadores dels mòduls, han donat la benvinguda als alumnes i alumnes recalcant la importància d’adquirir una bona formació i de continuar adquirint coneixements al llarg de la vida.

Aquest mòdul, que es prolongarà fins al mes d’abril de 2023, ensenyarà als participants el maneig d’eines com ara Photoshop, Indesign i Illustrator i la seua aplicació a la decoració digital ceràmica mitjançant la tecnologia Inkjet, molt demandada en el sector ceràmic, principal motor econòmic de la província de Castelló.

En la primera part del curs, que s’imparteix a l’Aula de Noves Tecnologies del Centre Social de la Fundació, s’estan desenvolupant els processos d’edició de fotografies digitals amb Photoshop, logotips i formes amb Illustrator, i autoedició i maquetació professional de fullets i revistes amb InDesignCS6. En finalitzar el curs, l’alumnat dominarà diferents tècniques de treball dirigides a l’edició bàsica i a l’obtenció de diferents efectes especials, fotocomposicions i altres tipus de gràfics aplicables a la comunicació impresa o en línia per a la promoció d’empreses, productes o esdeveniments.

D’altra banda, en el segon apartat del mòdul, es treballarà l’aplicació del Photoshop mitjançant la tecnologia Inkjet, una aplicació cada vegada més demandada en la indústria ceràmica actual i una bona oportunitat per a especialitzar-se en aquest camp.