V edició del Concurs de Pintura Ràpida

Fundació Caixa Rural Vila-real llança la V edició del Concurs de Pintura Ràpida en la seua aposta per promoure l’art i la cultura a través dels valors pictòrics i posar en relleu alguns dels llocs més rellevants de Vila-real.

En aquest esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 4 de setembre, els participants representaran a través d'un llenç els llocs més representatius del Villarreal CF:

qual)

-L’estadi de la ceràmica 

-La ciutat esportiva del Villarreal CF 

-La botiga del Villarreal CF 

-La plaça Font de Mora 

-Qualsevol espai o element que represente  al Villarreal CF (banderes, pancartes, etc.) 

Una vegada finalitzat el concurs, el jurat valorarà els treballs artístics i anunciarà els premiats. El guanyador del concurs rebrà una recompensa de 500 € (primer premi) i l'artista que siga nomenat segon classificat obtindrà una recompensa de 200 €. A més a més, sis de les obres de la resta de participants seran seleccionades per part del jurat i participaran en una votació a través del Facebook de la Fundació, en la quan l'obra que obtinga més "M'agrada" serà la que rebrà el premi del públic (100€). Les dos obres guanyadores i les sis següents finalistes seran exposades al restaurant El Casino per a que puguen ser visitades pels ciutadans.

Els interessats en participar en el concurs deuran de llegir atentament i acceptar les bases del concurs, disponibles en aquesta pàgina, i realitzar la inscripció abans del dia 2 de setembre a les 14.00 hores, en la recepció del Centre Social o en el formulari que apareix a continuació:

Han finalitzat les inscripcions