V edició del Concurs de Pintura Ràpida

Fundació Caixa Rural Vila-real llança la V edició del Concurs de Pintura Ràpida en la seua aposta per fomentar la cultura i ficar en valor el patrimoni artístic de Vila-real. En aquest esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 5 de setembre, els participants representaran a través d'un llenç els grups escultòrics més representatius de Vila-real:

-Estàtua del Llaurador (Plaça del Llaurador)

-Estàtua de Jaume I (Plaça de Jaume I)

-Estàtua de Polo Bernabé (Jardí de Sant Pasqual)

-Estàtua del Pastoret (Ermitori Verge de Gràcia)

-Estàtua de Francesc Tàrrega (Plaça l’Alguer)

-Estàtua de Sant Pasqual (Plaça Sant Pasqual)

-Estàtua Cardenal Tarancón (Avda. Cardenal Tarancón) 

Una vegada finalitzat el concurs, el jurat valorarà els treballs artístics i anunciarà els premiats. El guanyador del concurs rebrà una recompensa de 500 € (primer premi) i l'artista que siga nomenat segon classificat obtindrà una recompensa de 200 €. A més a més, sis de les obres de la resta de participants seran seleccionades per part del jurat i participaran en una votació a través del Facebook de la Fundació, en la quan l'obra que obtinga més "M'agrada" serà la que rebrà el premi del públic (100€). Les dos obres guanyadores i les sis següents finalistes seran exposades al restaurant El Casino per a que puguen ser visitades pels ciutadans.

Els interessats en participar en el concurs deuran de llegir atentament i acceptar les bases del concurs, disponibles en aquesta pàgina, i realitzar la inscripció abans del dia 3 de setembre a les 14.00 hores, en la recepció del Centre Social o en el formulari que apareix a continuació.

Anul·lat el concurs de pintura ràpida