Un total de 30 alumnes finalitzen els mòduls d’Especialització Professional d’Aula Mentor

Els interessats ja poden inscriure’s a la tercera edició que començarà a l’octubre

L’innovador programa de Mòduls d’Especialització Professional Aula Mentor impulsat per l’Ajuntament de Vila-real i Fundació Caixa Rural Vila-real ha finalitzat la seua segona edició amb el lliurament de diplomes. Aquesta iniciativa ha sigut fruit de la col·laboració amb el Ministeri d’Educació a través de la plataforma Aula Mentor, que ofereix a nivell estatal més de 170 cursos online en diferents àrees formatives.

El projecte suposa una innovació a nivell nacional pel fet que Vila-real és l’únic municipi que ha combinat en dos mòduls diferents la realització de cursos Aula Mentor amb el suport de sessions presencials amb un professor i amb pràctiques en empresa. Les matèries en les quals se centren aquesta formació són, d’una banda, el Disseny i la Impressió Digital i, per l’altre, el Comerç Digital i el Community Management.

“Amb això es pretén millorar l’ocupabilitat dels alumnes i afavorir la inserció laboral, aprofitant les potencialitats i els recursos que ofereix aquest sistema pioner”, ha remarcat el president de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, el qual ha participat en el lliurament de diplomes als alumnes.

“Un total de 30 alumnes, el 83% dels inscrits inicialment han finalitzat els mòduls d’especialització amb èxit, però el millor de l’experiència és que algunes empreses on han realitzat les pràctiques han mostrat interés per ells”, puntualitzava la edila de la Universitat Popular, Rosario Royo, que també ha estat present en l’acte de clausura de la segona edició dels mòduls d’especialització.

El mes vinent d’octubre, començarà la tercera edició d’aquest projecte recolzat també pel Consell Escolar Valencià, que ofereix la possibilitat d’especialitzar-se en matèries lligades a sectors en expansió, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels qui realitzen aquesta formació. Se subvencionarà un 10% de la matrícula a persones desocupades, i la inscripció al costat de tota la informació ja es troba disponible en www.efectevr.com.