Un total de 15 alumnes finalitzen el Mòdul d’Especialització Professional d’Aula Mentor en Disseny gràfic i Inkjet

L’innovador programa de Mòduls d’Especialització Professional Aula Mentor impulsat per l’Ajuntament de Vila-real i Fundació Caixa Rural Vila-real ha finalitzat la seua quarta edició amb el lliurament de diplomes a 15 alumnes, el 88% dels inscrits. Aquesta iniciativa ha sigut fruit de la col·laboració amb el Ministeri d’Educació a través de la plataforma Aula Mentor, que ofereix a nivell estatal més de 140 cursos en línia en diferents àrees formatives.

El projecte suposa una innovació a nivell nacional pel fet que Vila-real és l’únic municipi que ha combinat la realització de cursos Aula Mentor amb el suport de sessions presencials amb un professor i amb pràctiques en empresa. Les matèries en les quals se centra aquesta formació són el Disseny i la Impressió Digital, molt demandades en l’àmbit laboral en l’actualitat.

“Amb això es pretén millorar l’ocupabilitat dels alumnes i afavorir la inserció laboral, aprofitant les potencialitats i els recursos que ofereix aquest sistema pioner”, ha remarcat la patrona de Fundació Caixa Rural Vila-real, Maria Dolores Broch, la qual ha participat en el lliurament de diplomes als alumnes. A més, Broch ha destacat la importància que té per a la Fundació apostar per la formació. “Per a nosaltres la formació és essencial. Per això, realitzem cursos d’informàtica i Telèfon intel·ligent per a gent gran, organitzem cursos i tallers per a emprenedors i pimes a través del nostre centre de negocis Efecte Vila-real i secundem tot tipus de cursos formatius que poden ajudar la població de Vila-real a adquirir coneixements”.

El mes vinent d’octubre començarà la cinquena edició d’aquest projecte recolzat també pel Consell Escolar Valencià, que ofereix la possibilitat d’especialitzar-se en matèries lligades a sectors en expansió amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels qui realitzen aquesta formació. Se subvencionarà un 10% de la matrícula a persones desocupades. A partir de Juliol els interessats podran trobar tota la informació en www.efectevr.com.