Sonia Sánchez Bosquet, nova presidenta de Caixa Rural Vila-real

El consell rector de Caixa Rural Vila-real ha elegit nova presidenta de l’entitat a Sonia Sánchez Bosquet, qui fins ara exercia el lloc de secretària. Succeeix en el càrrec a Enric Portalés, després de concloure aquest el seu mandat en l’Assemblea General celebrada el passat 29 d’abril. El consell rector ha triat així mateix a l’advocat Manuel Martínez Torrecilla com a vicepresident. La presa de possessió definitiva de tots dos càrrecs queda pendent de formalitzar les seues inscripcions en el Registre d’Alts Càrrecs del Banc d’Espanya.

Sonia Sánchez Bosquet es convertirà així en la primera dona que presidirà aquesta entitat centenària de la qual és sòcia des de l’any 2008 i forma part del seu consell rector des de 2018, sent anteriorment clienta des de xiqueta perquè la seua família ha estat sempre vinculada a Caixa Rural Vila-real.

Casada i amb una filla, Sonia Bosquet va iniciar els seus estudis acadèmics en el col·legi La Consolació per a continuar-los en l’Institut Francesc Tàrrega. Va completar la seua formació amb la titulació de Dret a la Universitat Jaume I de Castelló, exercint des de 2002 com a procuradora dels tribunals. En l’àmbit local, està molt unida a les tradicions i costums de Vila-real; ha sigut vicepresidenta de l’Associació de Filles de María del Rosari i actualment és membre de la Confraria dels Dolores i tresorera de la Junta Central de Setmana Santa.