Fundació Caixa Rural obrirà l’atenció al públic a partir del 18 de maig

Fundació Caixa Rural Vila-real comença la seua desescalada amb l’obertura d’un punt d’informació en la recepció del Centre Social a partir del dilluns 18 de maig, de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 13 hores. Així i tot, des de l’entitat aconsellen als ciutadans de Vila-real sol·licitar cita prèvia o fins i tot resoldre els dubtes a través del telèfon de la fundació o el seu correu electrònic, tal com s’han resolt fins al moment. La reobertura del Centre Social es realitzarà amb totes les mesures de seguretat, desinfecció i protecció per als usuaris i treballadors, controlant l’aforament i implantant un estricte protocol d’higiene.

A més de l’atenció al públic, el projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural, dirigit a xiquets amb capacitats diferents, ha représ la seua activitat aquesta setmana amb les teràpies de les especialistes de logopèdia, psicologia, teràpia ocupacional i fisioteràpia. Aquests serveis són essencials i de vital importància per a aquest col·lectiu, més fins i tot en aquests moments tan complicats on la major part del temps han de romandre a casa. Cal destacar que les teràpies de XiCaEs s’han représ amb un meticulós protocol d’higiene, seguretat i protecció i estrictes mesures de desinfecció.

Així mateix, la reobertura del Centre Social, solament com a punt d’informació, es realitza coincidint amb la volta del Restaurant El Casino, que obrirà les seues portes el dimarts, 19 de maig, amb un horari provisional de 8 a 13h i de 18 a 21h, divendres i dissabte de 8 a 00h i diumenge de 8 a 14h. Mentrestant, les petites empreses que treballen en el Centre de Negocis Efecte Vila-real van omplint els despatxos a poc a poc tornant a la ‘nova normalitat’ seguint els protocols de seguretat i protecció corresponents.