Pasqua a XiCaEs

Els xiquets i xiquetes amb capacitats especials podrán gaudir de teràpies lúdiques individualitzades i temps d’oci en les vacances escolars de Pasqua. Després de la bona acollida que va tenir el passat estiu, el projecte XiCaEs de Fundació Caixa Rural Vila-real, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vila-real, ha tornat a llançar aquesta iniciativa pensada perquè les famílies tinguen un respir, alhora que els xiquets aprenen i es diverteixen a parts iguals. 

Un total de 12 xiquets/es realitzaran, en dies alterns, teràpies amb especialistes en logopèdia, teràpia ocupacional i psicologia i comptaran amb el suport de monitors per a les activitats més lúdiques. No hi haurà servei d’infermeria. Aquesta iniciativa tindrà lloc els dies 1, 6, 7, 8 i 9 d’abril, en horari de 9 a 13 hores, i està destinada a xiquets/es amb capacitats especials que estiguen empadronats o escolaritzats a Vila-real.

La preinscripció es realitzarà a través del següent formulari. El divendres 26 de març es realitzarà un sorteig amb tots els inscrits i es publicarà la llista d’admesos en aquesta mateixa pàgina. A partir d’aquest moment, els responsables de XiCaEs es ficaran en contacte amb les famílies per assignar-los dia i hora per a realitzar la inscripció. Si queden vacants, tornarà a obrir-se el període d’inscripció el dia 31 de març. 

Si les preinscripcions superen el número de places, els passos següents seran:

  1. Sorteig entre tots els preinscrits
  2. Publicació de la llista amb el resultat del sorteig (Apareixeran els 3 últims dígits i la lletra del pare/mare/tutor)
  3. Inscripció presencial amb cita prèvia

 

Preinscripció telemàtica

Del 22 al 25 de març inclosos

26 març sorteig i publicació de llista

www.fundaciocaixarural.org

 Inscripció presencial (cita prèvia)

29 i 30 de març

De 10 a 13 hores

5ª planta Centre Social

Després de realitzar el sorteig dels preinscrits en ‘Pasqua en XiCaEs’ mitjançant un programa automàtic, poden trobar la llista d’admesos en el següent enllaç (en la llista apareixen els 3 últims dígits i la lletra del DNI del pare/mare/tutor).

LLISTA D’ADMESOS