Al voltant de 90 entitats socials de Vila-real rebran les ajudes de Fundació Caixa Rural Vila-real

Més de 90 associacions de Vila-real seran beneficiàries de les ajudes que atorga Fundació Caixa Rural Vila-real aquest any 2020 amb la finalitat de donar suport a la important labor i els projectes que realitzen cadascuna d’elles. Per a això, la Fundació destinarà un total de 30.000 euros per a recolzar econòmicament tant l’activitat anual de les associacions com algun projecte concret interessant, sempre que coincidisquen amb les finalitats, principis i objectius socials de l’entitat. I és que Fundació Caixa Rural secunda any rere any el treball de gran part d’entitats assistencials, inclusives, religioses, esportives, culturals i en definitiva, aquells projectes que repercutisquen positivament a Vila-real i la seua ciutadania.

Aquestes subvencions seran abonades al juny per als projectes que es duguen a terme el primer semestre de l’any i al desembre per a la resta de projectes. Al mateix temps, les entitats socials hauran d’adquirir diversos compromisos amb la Fundació. El primer d’ells és materialitzar el projecte per al qual es concedeix l’ajuda en el termini acordat i en segon lloc, realitzar la justificació d’haver destinat la totalitat de l’ajuda rebuda. Aquesta nova política de col·laboracions amb les entitats i associacions pretén aconseguir una igualtat de condicions entre totes les entitats aspirants a les subvencions i racionalitzar el temps destinat a rebre sol·licituds.

En un altre ordre de coses, el dia 30 d’abril finalitza el període perquè les entitats socials puguen optar a les ajudes a la digitalització que atorga l’entitat amb l’objectiu d’ajudar-los a augmentar la seua visibilitat en el món digital. Totes les associacions de Vila-real interessades hauran d’accedir a la pàgina web de Fundació Caixa Rural Vila-real, consultar les bases i emplenar el formulari per a optar a obtenir aquesta ajuda.