El Nadal en Fundació Caixa Rural!

La Fundació Caixa Rural Vila-real vol celebrar el Nadal amb tots vosaltres seguint tots els protocols de seguretat i higiene. Un Nadal diferent, però amb la mateixa il·lusió que els altres anys. 

Diumenge 20 desembre

9.00 hores

Missa de Nadal

Lloc: Parròquia Santa Isabel de Aragón

11.00 hores 

40ª edició Concert de Nadal a càrrec de la Unió Musical La Lira. Clàssics del Nadal. Durant el concert es farà entrega dels premis del Concurs de Betlems organitzat pels Lluïsos. En acabar, sorteig de regals entre els assistents.

Lloc: plaça Major

Els assistents al concert hauran d’accedir al recinte de butaques seguint les indicacions del personal de Fundació Caixa Rural. En el control d’accés donaran les seues dades personals, se’ls prendrà la temperatura, es posaran gel hidroalcohòlic i se’ls assignarà un seient. Aquestes dades personals es guardaran durant 15 dies com marca el protocol Covid.

10 minuts abans de l’inici del concert, el recinte s’obrirà a la resta del públic que no tinga reserva assignada i vosté perdrà el dret a seient.

La Junta del Patronat de Fundació Caixa Rural Vila-real ha decidit anul·lar la Missa i el Concert de Nadal del pròxim diumenge, 20 de desembre, atesa la situació de la crisi sanitària actual.