La Fundació realitza una jornada de donació de sang

La Sala de Conferències de la Fundació Caixa Rural Vila-real serà l’escenari, el dissabte 14 d’abril, d’una jornada de donació de sang que organitzen el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i COPE Castelló amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

Aquesta acció solidària, que es realitzarà de 9.30 a 13.30 hores, té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la donació periòdica de sang i aconseguir mantenir i incrementar les reserves de sang per a aquestes dates.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana organitzarà tot l’operatiu necessari per a la donació de sang amb el seu propi personal i COPE Castelló divulgarà aquest esdeveniment solidari amb una programació especial. Així mateix, durant el dia de la donació de sang es realitzaran diferents reportatges amb organitzadors i donants.

Cal recordar que habitualment es pot donar sang en el Centre de Transfusió de Castelló, situat al costat de l’Hospital General, en l’Hospital Provincial i en diferents accions concretes en tota la província amb la presència puntual de les unitats mòbils. Poden donar sang les persones adultes entre 18 i 65 anys, que pesen com a mínim 50 quilos.