La Festa del Cooperativisme de Fundació Caixa Rural Vila-real arranca el 8 de març amb la ‘Volta pel terme’

Fundació Caixa Rural Vila-real inicia la Festa del Cooperativisme el pròxim 8 de març amb la 12ª edició de la ‘Volta pel Terme’ que organitza en col·laboració amb el Centre excursionista de Vila-real. En aquesta ocasió la travessia portarà als caminants a recórrer 16 quilòmetres d’horta i secà, en els quals faran una parada d’avituallament on podran esmorzar per a reposar forces i seguir amb la caminada.

L’excursió començarà a les 8h del matí en la plaça de la Vila on els assistents podran agafar energia amb els ‘rotllets’ i la mistela. Seguidament començaran la ruta que els portarà pel camí Artana, carrretereta de la Mort, camí Betxí, Travessa de Cella, camí de la Masà dels Flares, carretereta del Pinet, carrretereta de la Carrasca, ratlla de Betxí, el Salt, riu Sec, camí de la Masà del Palleter, barranc de Ràtils, el pont dels Arquets, alqueria de Bou, el Bassot, camí la carretera i finalment, tornaran al centre de Vila-real.

La ‘Volta pel terme’ és una activitat lúdica i esportiva dirigida a la ciutadania de Vila-real i la província que pretén donar visibilitat als meravellosos espais naturals amb els quals compta la localitat de Vila-real i que en certes ocasions es desconeixen. Per a això, la Fundació Caixa Rural posa a la disposició de tots els veïns un formulari d’inscripció en la seua pàgina web, www.fundaciocaixarural.org, per a tots aquells que estiguen interessats a participar en la 12ª edició.

Cal destacar que la Festa del Cooperativisme albergarà conferències, viatges culturals, exposicions, cinema, així com la tradicional ‘Festa del xiquet’ que se celebrarà el divendres, 17 d’abril, en la plaça Major de Vila-real i en la qual hi haurà atraccions, tallers i moltes sorpreses.