La Cooperativa i Caixa Rural Catòlico-Agrària reben el premi Cope Castellón pel seu centenari

Entre els premiats figuren entitats o institucions com l’Escola d’Adults Victoria Kent, Moros d’Alqueria, la Comunitat de Regants de Vila-real, el Vithas Hospital Rei Don Jaime i el Museu de la Pedra en Sec de Vilafranca. Aquests guardons reconeixen a empreses com Nayar Systems, Todojuguete, Itinerantur, Robotme o Natucer i així mateix, premien la labor, en els seus diferents camps, de la Ravalera Teatre i d’iniciatives com “Ningú sense una ració diària” i “Programa Pisos Solidaris”.

La Cooperativa i Caixa Rural Catòlico-Agrària, que celebra enguany el seu centenari, també ha resultat premiada, així com particulars com el pintor Luis Bolumar, el sommelier Álex Carlos Nolla, el jove pilote Sergio García Dols, la nadadora Lidón Muñoz i David Mata, un autèntic exemple de superació.

El jurat dels IX Premis “COPE Castelló” ha estat format per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, el delegat de la Fundació Dávalos- Fletcher, José Vicente Ramón, l’advocat Alfredo García-Petit, el responsable de Relacions Institucionals de BP, Juan Carlos Navarro, i el restaurador Lli Sanchis.
En representació de COPE Castelló han format part del jurat el seu director, Josep Lázaro, la directora de Publicitat i Màrqueting, Nieves Millán, i Raúl Puchol, director i presentador del magazine provincial de COPE Castelló, qui ha actuat com a secretari.
Els IX Premis “COPE Castelló” reconeixen els mèrits contrets per particulars, entitats o empreses en dènou categories.