Fundació Caixa Rural Vila-real inaugura un nou cicle d’exposicions amb l’escultor i poeta Marcelo Díaz

Fundació Caixa Rural Vila-real va iniciar ahir un nou projecte en el qual pretén, a través d’un tour virtual 360é, acostar l’art i la cultura a totes les persones, independentment del lloc on es troben. “Després d’estar 6 mesos sense poder obrir el nostre Centre Social a la cultura, pensem que era una bona oportunitat per a llançar una proposta virtual per a acostar l’art a totes aquelles persones que no puguen o vulguen desplaçar-se a fins a les instal·lacions. A més, és una forma diferent i innovadora de donar a conéixer el treball d’artistes de la nostra província per tot el món”, explicava el vicepresident de Fundació Caixa Rural Vila-real, Manuel Martínez, en l’acte inaugural de l’exposició de l’artista Marcelo Díaz.

Un esdeveniment que ha comptat amb la participació de l’edil de Cultura a l’Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, la qual ha destacat la trajectòria professional de l’escultor vila-realenc i el seu gran talent. També ha volgut felicitar la Fundació per continuar apostant per la cultura en aquests temps tan difícils. Una vegada finalitzat l’acte inaugural, els assistents han recorregut l’exposició seguint el protocol de seguretat i higiene.

El públic realitzarà un recorregut per la vida, des del naixement fins a la mort, representat a través d’escultures i poemes. A més, en cada obra, l’artista proposa accions concurrents i/o reforzantes que tenen relació amb el títol de l’escultura i la poesia. Els espectadors han de deixar-se portar i seguir l’itinerari marcat per Marcelo Díaz per a descobrir quin significat té l’obra per a ells. Una mostra participativa que es pot visitar els dimarts, divendres i dissabte, reservant en la pàgina web www.fundaciocaixarural.org.

Així mateix, les persones que no puguen assistir o preferisquen no fer-ho per la situació sanitària actual, podran gaudir de l’exposició amb un sol clic, accedint a la pàgina web de la Fundació i recorrent el tour virtual.