III Programa de pràctiques per a la inserció socio-laboral

L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real impulsen la tercera edició del programa d’inserció socio-laboral dirigit a persones amb diversitat funcional amb l’objectiu d’oferir-los una oportunitat laboral tant en diferents departaments municipals com en la pròpia fundació o altres entitats socials. El programa s’emmarca en el conveni anual entre l’Ajuntament i l’associació XiCaEs, dependent de la Fundació Caixa Rural, per a l’atenció i inserció de persones amb capacitats especials.

La iniciativa està dirigida a persones que tinguen una discapacitat reconeguda superior al 33%. Un total de 10 persones es beneficiaran d’aquest programa que tindrà una duració de 12 mesos. Els usuaris treballaran mitja jornada en les dependències de l’Ajuntament de Vila-real, la Fundació Caixa Rural, així com altres entitats socials en tasques relacionades amb el control d’accessos, missatgeria, auxiliar administratiu o serveis de neteja, entre d’altres. Al mateix temps que realitzen les pràctiques, els participants rebran una formació complementària.

La sol·licitud es podrà realitzar fins al 17 d’octubre a través del següent formulari (hauras d’adjuntar el teu currículum):

Ha finalitzat el termini d’inscripció