IV Concurs de Pintura Ràpida

La Fundació ha organitzat per al proper dissabte 31 d'agost el IV Concurs de Pintura Ràpida en el qual els participants plasmaran a través d'un llenç els racons més representatius de los nostres entitats, la Cooperativa Católico Agraria, Caixa Rural Vila-real i la Fundació, que este any celebren el seu centenari. Els participants podran escollir entre diferents llocs per a realitzar els treballs:

-Terrassa del Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real (4ª planta)

-Plaça de la Vila

-Edifici Santa Ana

-Magatzem de la Cooperativa

-Exteriors de les oficines de Caixa Rural Vila-real

 

El primer guanyador del concurs rebrà una recompensa de 500 € (primer premi) i l'artista que siga nomenat segon classificat obtindrà una recompensa de 200 €. A més a més, sis de les obres de la resta de participants seran seleccionades per part del jurat i participaran en una votació a través del Facebook de la Fundació, en la quan l'obra que obtinga més "M'agrada" serà la que rebrà el premi del públic (100€).

Les dos obres guanyadores i les sis següents finalistes seran exposades al restaurant el Casino per a que puguen ser visitades pels ciutadans durant totes les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Els interessats en participar en el concurs deuran de llegir atentament i acceptar les bases del concurs, disponibles en aquesta pàgina, i realitzar la inscripció abans del dia 30 d'agost a les 8.00 hores.

 

Ja estan tancades les inscripcions