Fundació Caixa Rural reconeix la labor de set entitats assistencials i inclusives en la Gala ‘Generant valors’

Més de 200 representants d’entitats socials de Vila-real han assistit a la Gala ‘Generant valors’, celebrada el passat 25 de novembre en la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real on la màgia de la maga Patricia ha sorprés a tots els assistents. Aquest acte ha reunit a més de 50 entitats socials i fundacions que conformen el teixit associatiu de la localitat per a donar-los les gràcies per la seua dedicació.

Així mateix, en el transcurs de la gala, Fundació Caixa Rural Vila-real ha posat en valor la gran faena que realitzen set entitats assistencials i inclusives del municipi: Càritas, Joventut Antoniana, Sant Vicent de Paül, Creu Roja Vila-real, Acudim, Casda i l’AMPA del Centre d’Educació Especial La Panderola, rendint-los un merescut homenatge.

A l’acte han assistit els patrons de la Fundació Caixa Rural, empresaris de la localitat, així com la corporació municipal liderada per la primera tinenta d’alcalde, Silvia Gómez, la qual ha fet lliurament de les distincions a les set entitats socials, juntament amb la presidenta de la Fundació, Sonia Sánchez. 

Al mateix temps, Sonia Sánchez ha presentat les ajudes econòmiques de 2023, que podran sol·licitar-se del 23 de desembre al 31 de gener a través de la pàgina web: fundaciocaixarural.org. I com a novetat, ha explicat en què consistirà el premi “Generant valors”, distinció que farà un reconeixement especial a la labor desenvolupada a través d’un projecte social que demostre un extraordinari caràcter social, cultural, esportiu, inclusiu o assistencial a la nostra ciutat.

Per a presentar la candidatura es podrà fer des de l’1 de febrer al 30 de juny a través de la pàgina web de la Fundació emplenant un formulari i adjuntant la seua proposta. “A més de rebre la distinció, el projecte serà el protagonista solidari (i per tant beneficiari) dels donatius del calendari de Caixa Rural de 2024”, anunciava la presidenta.

La Fundació de l’entitat col·labora amb més d’un centenar d’entitats socials de Vila-real atorgant-los subvencions, cedint-los espais, aportant-los material promocional o patrocinant actes. L’objectiu d’aquesta gala és donar visibilitat a aquestes col·laboracions, organitzant un acte anual que reunisca a totes les associacions i destaque l’aportació social que realitza cadascuna d’elles.