Gala ‘Generant valors’

Fundació Caixa Rural Vila-real col·labora en més d’un centenar d’entitats socials de Vila-real atorgant-los subvencions, cedint-los espais, donant-los merchandising o patrocinant actes. Per això, és important donar-li visibilitat a aquestes col·laboracions organitzant un acte anual que uneixca a totes les associacions i destaque la gran tasca que realitzen durant l’any, així com remarcar l’estret vincle amb la nostra entitat.

La Gala ‘Generant valors’, què es celebrarà el divendres, 25 de novembre, a les 19 hores al Centre Social de la Fundació, pretén ser un reconeixement a les entitats socials de Vila-real. Al mateix temps, destacarem la tasca de les entitats beneficiàries de les subvencions d’aquest 2022 i anunciarem les subvencions de 2023 que comptaran amb novetats.

Un acte que tindrà moltes sorpreses i que estarà amenitzat per la maga Patricia, que li ficarà un toc de diversió, màgia i humor. Finalment, els assistents podran gaudir d’un piscolabis per a intercanviar punts de vista i unir llaços. 

Inscripcions finalitzades