Fundació Caixa Rural Vila-real inicia els cursos d’informàtica amb més de 50 inscrits

Més de 50 persones van començar la setmana passada els cursos d’informàtica que organitza la Fundació Caixa Rural en la seua gran aposta per corregir la bretxa digital existent. En el seu inici, els alumnes van rebre la visita del president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, que els va instar a continuar formant-se en el món digital i va destacar “la importància de les noves tecnologies en l’actualitat i d’estar familiaritzats amb el món digital”.

Els cursos que s’imparteixen són iniciació a informàtica, informàtica nivell II i a causa de la demanda dels usuaris, la Fundació ha implantat també un curs per a aprendre a usar el telèfon intel·ligent a aquells socis de Caixa Rural Vila-real i veïns del municipi que vulguen continuar amb el seu procés formatiu en les noves tecnologies. Tres cursos molt demandats pels veïns de Vila-real que han detectat la importància d’apostar per la digitalització.

Tal és l’èxit d’aquests cursos que la Fundació ja ha obert les inscripcions per a la pròxima edició, que començarà el mes d’abril en tots els nivells i en la qual ja compta amb diversos inscrits. Així i tot, qualsevol persona interessada pot realitzar la seua inscripció en la pàgina web de la Fundació Caixa Rural o en la recepció del Centre Social en horari d’atenció al públic.