Fundació Caixa Rural Vila-real dona 3.000 euros a l’associació Enach

Fundació Caixa Rural Vila-real ha decidit donar a l’associació Enach els 3.000 euros recaptats gràcies als calendaris solidaris de 2018, que va distribuir el passat mes de desembre juntament amb els lots nadalencs dirigits als pensionistes. Molts dels clients i empleats de l’entitat financera també han volgut contribuir a aquesta causa solidària adquirint aquests almanacs dedicats al medi ambient.

El president de la Asociación de Enfermedades Neurodegenerativas por Acumulación Cerebral de Hierro (Enach), Antonio López, ha volgut agrair “l’esforç i el suport que sempre ens presta Caixa Rural i la Cooperativa de Vila-real. Gràcies a aquestes iniciatives podrem ajudar a molts xiquets que pateixen aquesta malaltia”.

El principal objectiu de l’associació és trobar la cura o cronificación del grup de malalties “ultrarares” i, per a açò, és necessari investigar. D’açò s’encarrega un grup de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla, liderat pel doctor José Antonio Sánchez Alcázar, que actualment treballa en el projecte “Braincure”, per al qual s’estan recaptant els fons. “Un altre dels objectius de Enach és informar a les famílies afectades d’en què consisteix estel grup de malalties, el seu origen i què poden fer davant la seua situació i, al mateix temps, intentar resoldre tots els seus dubtes en la mesura del possible”, ha indicat López.