Conferència sobre la figura de l’assistent personal en persones amb diversitat funcional

Fundació Caixa Rural organitza una conferència sobre la figura de l’assistent personal en persones amb diversitat funcional

La Fundació Caixa Rural Vila-real amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real realitzarà una conferència el pròxim 30 de juny dirigida a les famílies de persones dictaminades en algun dels graus de dependència. Aquesta xarrada, que tindrà lloc a les 17 hores en el Centre Social, serà impartida per Benito Pérez Agūera, coordinador de l’Oficina de Vida Independent i versarà sobre “La nova prestació d’assistent personal en persones amb diversitat funcional”.

La figura de l’assistent personal és bastant desconeguda. Per això, des de Fundació Caixa Rural consideren fonamental donar-la a conéixer a les famílies XiCaEs i fer-ho extensiu a qualsevol família que estiga interessada en aquesta iniciativa. “Tenim una especial sensibilitat per temes relacionats amb la diversitat funcional, ja que com ja sabeis portem des de 2019 construint el projecte XiCaEs que va creixent cada vegada més. Per això, ens sembla molt important acostar a les famílies i a la societat temes com l’autonomia personal”, explicava el secretari de Fundació Caixa Rural Vila-real, Josep Ramos.

Els interessats a assistir a la conferència poden inscriure’s emplenant el següent formulari: