Festa del Cooperativisme 2023

Fundació Caixa Rural Vila-real mostra la seua identitat i valors amb la celebració de la tradicional Festa del Cooperativisme. Com cada any, presenta diferents actes en els quals pretén fomentar l’esperit cooperativista que els ha caracteritzat durant els seus 25 anys de vida.

ACTES

Donació de sang
Cope Castelló i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana realitzen una jornada de donació de sang a les sales d’exposicions del Centre Social de la Fundació Caixa Rural.

XIV Volta a peu pel terme
El Centre Excursionista de Vila-real juntament amb la Fundació Caixa Rural duran a terme la tradicional ‘Volta a peu per les Alqueries de Carinyena’. Una jornada esportiva i lúdica en la qual la solidaritat també estarà present. Els assistents hauran de portar aliments no peribles en favor de Sant Vicent de Paül.

Xerrada- col·loqui de Pablo Pineda
Pablo Pineda Ferrer és ambaixador de Fundació Adecco i primer llicenciat universitari europeu amb síndrome de Down, convertint-se així en un clar exemple de superació. El Dia Mundial de la Síndrome de Down narrarà la seua experiència en una xarrada a la sala d’actes. Els interessats a assistir podran inscriure’s pròximament.

‘Al cinema en valencià Peter Rabbit 2’
Els xiquets i xiquetes podran gaudir de la pel·lícula ‘Peter Rabbit 2’ en valencià patrocinada per la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real.

Festa dels xiquets
Atraccions adaptades, jocs de fusta, tallers, música i moltes sorpreses perquè la plaça Major es convertisca en una Festa per als xiquets i xiquetes de Vila-real.