L’Ajuntament de Vila-real i Fundació Caixa Rural llancen la II Campanya ‘Fem poble’

L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real activen una nova campanya de la targeta Fem poble, una iniciativa impulsada a través del Pacte local pel renaixement per a fomentar el consum en els comerços i establiments de la ciutat amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la pandèmia en el comerç i l’hostaleria, i contribuir a la recuperació de l’economia del municipi. El regidor de Comerç, Diego A. Vila, ha presentat aquesta segona campanya, que es desenvoluparà de l’1 de novembre al 15 de desembre, al costat del director general de Caixa Rural Vila-real, Manuel Cubertorer, el president de l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi), Emilio Miralles, i la secretària de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), Tere Esteve.

En la primera campanya, que es va desenvolupar durant l’estiu, l’Ajuntament va aportar 100.000 euros. En aquesta segona campanya, l’aportació municipal al projecte, que compta amb el suport de tots els grups municipals a través del Pacte local pel renaixement, s’incrementa fins als 180.000 euros. El principal avantatge per als usuaris de la targeta serà que podran gaudir d’una bonificació del 40% de l’import de les seues compres en establiments de la ciutat fins a un màxim de 80 euros bonificats.

El regidor ha incidit en què el lema de la campanya torna a ser ‘Comprant al poble, fem poble’ i ha fet una crida al fet que se sumen a la iniciativa tant els comerços que encara no formen part com la ciutadania “perquè és una manera d’ajudar al fet que el nostre comerç tire avant després de la crisi per la covid-19 i al fet que puguem tindre un teixit econòmic cada dia més fort”. “Esperem que, gràcies a aquesta nova campanya, els i les vila-*realenses puguen consumir en els nostres comerços i locals d’hostaleria i realitzar ja les compres de Nadal”, ha subratllat l’edil.

Per part seua, el director de Caixa Rural Vila-real, Manuel Cubertorer, ha explicat que fins al moment s’han expedit 800 targetes i, durant la primera campanya, el 85% de l’import de les compres amb la targeta es van fer en establiments adherits, la qual cosa vol dir que aquesta iniciativa “està contribuint a la reactivació econòmica a la ciutat”. Segons ha indicat Cubertorer, en la primera campanya, que es va desenvolupar de l’1 de juliol al 31 d’agost, es van comptabilitzar compres amb la targeta Fem poble en un total de 356 comerços, dels quals 200 estaven adherits a la iniciativa.

La targeta Fem poble es pot sol·licitar a través de la plataforma de venda en línia Vilatenda, en les oficines de Caixa Rural Vila-real o en la seu social de la Fundació Caixa Rural Vila-real, en horari d’11 a 14 hores de dilluns a divendres i de 17 a 20 hores de dilluns a dijous. Els comerços interessats a participar en la campanya també poden contactar a través d’aquests canals per a sumar-se a aquest projecte.

Per part seua, tant el president de Ashiovi, Emilio Miralles, com la secretària de Ucovi, Tere Esteve, han agraït el suport de l’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real al comerç i l’hostaleria de la ciutat a través aquesta iniciativa i altres que es desenvolupen per a ajudar als negocis del municipi.