Fundació Caixa Rural Vila-real dóna 8 llits articulats a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló

Fundació Caixa Rural Vila-real ha donat vuit llits articulats a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló (AEMC) per a dotar d’equipament especialitzat a les persones associades d’aquesta entitat, que compta amb un total de 361 persones associades de les quals 175 estan afectades per la patologia o presenten una altra malaltia neurodegenerativa. “Agraïm a la Fundació Caixa Rural la seva col·laboració. Aquests llits s’han donat a les persones afectades que les necessitaven amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida”, indicava la presidenta de AEMC, Teresa Arroyo.

Per part seva, el secretari de l’entitat, Josep Ramos, explicava que “una línia estratègica que estem impulsant amb força és la de la salut i la inclusió. El col·laborar amb una entitat com a esclerosi múltiple és una oportunitat per a tots i un orgull poder contribuir a millorar la qualitat de vida dels seus associats”. Aquesta donació marca l’inici d’un estret vincle de col·laboració entre la Fundació i la AEMC.

L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló exerceix un treball eficaç i necessari que integra els serveis de fisioteràpia, psicologia, atenció social i teràpia ocupacional amb l’objectiu que adquireixquen un major grau d’autonomia personal i una integració social adequada. Aquesta associació congrega persones afectades d’esclerosi múltiple, els seus familiars i persones sensibilitzades amb la problemàtica que comporta aquesta complexa malaltia.