Els instituts Francesc Tàrrega i Broch i Llop de Vila-real aconsegueixen els premis del concurs d’emprenedoria de la UJI

Un total de set alumnes dels instituts Francesc Tàrrega i Broch i Llop de Vila-real han sigut guardonats en la II Jornada Young Business Explorers, un concurs d’emprenedoria organitzat per la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de Fundació Caixa Rural Vila-real, que està dirigit als instituts de batxillerat i mòduls superiors de tota la província de Castelló.

El primer projecte va ser presentat per Anna Chesa Llorens, Sonia Massó Bort i Xavier Tomás Vilanova, alumnes de l’IES Francesc Tàrrega, els quals ho van defensar enfront del comitè d’organització format per la directora del programa, Amparo Soler, i membres de les organitzacions col·laboradores, David Bayona i D. Josep Ramos. Així mateix, Albert Chabrera Usó, Mercè Sánchez González, Pablo de la Vega Sevilla i Gorka Cagiao de la Cruz van ser els guardonats de l’IES Broch i Llop i finalment, Aroa Ruiz, Manale Moumou i Daria Barascu, de l’IES Bombai de Borriana, van ser els tercers vencedors d’aquest concurs celebrat el passat 20 d’abril en la UJI.

El format del concurs permetia celebrar una sessió final en la qual es van realitzar ponències d’emprenedors d’èxit juntament amb la presentació de cadascuna de les deu millors propostes d’idees de negoci finalistes. D’aquestes, es van valorar i van escollir les tres idees que complien millor els criteris establits pel comitè: una idea original, un projecte viable econòmic i financerament, que responguera a les necessitats de fàcil segmentació i finalment, que fóra escalable des del punt de vista empresarial. Cal ressenyar que l’objectiu d’aquest concurs és estimular l’esperit empresarial i fomentar l’aprenentatge en competències i coneixements empresarials a través de la titulació del grau de Finances i Comptabilitat que se celebra en la Universitat Jaume I.