Efecte Vila-real clausura els cursos del Servef dirigits a persones amb diversitat funcional

La Fundació Caixa Rural Vila-real, a través del Centre de Negocis Efecte Vila-real, en col·laboració amb la Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real, ha dut a terme la clausura del curs de creació i gestió de microempreses amb persones amb diversitat funcional. El president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, ha sigut l’encarregat de lliurar els diplomes als alumnes que han dut a terme el curs.

Per a aconseguir el certificat de professionalitat del SERVEF s’ha dotat als participants de coneixements i eines necessàries a l’hora d’ocupar un lloc de treball. Els alumnes han estudiat aspectes relacionats amb l’Emprenedoria, la Gestió Administrativa, el Màrqueting i la Comunicació i la Prevenció de Riscos Laborals. “Des de Efecte Vila-real i Fundació Caixa Rural Vila-real s’està fent una forta aposta per la inserció soci-laboral de les persones amb capacitats diverses a través de cursos com aquest, el qual tornarà a impartir-se en breu”, indicava el president de CaixaRural.

Cal recordar que la Fundació Caixa Rural ha llançat el projecte Xicaes (Xiquets ambCapacitats Especials) dirigit al suport i inclusió social de menors amb capacitats diferents o especials en la seua aposta per aconseguir la integració de les persones amb diversitat funcional. Un repte que sense la ciutadania no es pot aconseguir. Per açò, Xicaes brinda l’oportunitat de contribuir o col·laborar en aquest projecte a altres entitats, empreses o persones a través del voluntariat, contribucions econòmiques o iniciatives pensades per a recaptar fons.