Nous cursos de digitalització per a gent gran

L’Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, activa nous cursos de digitalització. A causa del gran èxit de l’edició anterior, aquesta formació torna a dirigir-se a col·lectius de persones que necessiten ajuda per a introduir-se en el món de les noves tecnologies. L’edil de Cultura a l’Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, i el patró de la Fundació Caixa Rural, Enric Portalés, han sigut els encarregats de donar la benvinguda als alumnes destacant la importància de realitzar aquests cursos per a combatre la bretxa digital.

I és que el curs d’iniciació a la informàtica, el curs de nivell II d’informàtica i el mòbil han arrancat aquesta setmana i es desenvoluparan fins al mes de desembre de 9.30 a 11.00 hores en les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real. Aquesta formació té com a objectiu que els participants guanyen confiança a l’ordinador i el mòbil, amb formació en Office, Google, banca electrònica, certificat digital i seus electròniques de les administracions.

Els interessats a formar part de noves edicions poden inscriure’s en el punt d’atenció del Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real (pl/ de la Vila, 2), en horari de 10 a 13h i de 17 a 20h.