Dani Fernández protagonitzarà un nou Club 100 en Vila-real

El cantant i compositor Dani Fernández avançarà el seu segon disc “Entre els dubtes i l’atzar” en un Club 100, concert acústic de xicotet format, que se celebrarà en la Sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, el dijous 9 de desembre a les 20,30 hores.

Les invitacions per a aquest concert gratuït es poden aconseguir en les quatre oficines de Caixa Rural a Vila-real i en MS Gestió Immobiliària de Castelló de la Plana (Segarra Ribes, 9).

Dani Fernández estarà a Vila-real iniciant la programació nadalenca de la Fundació Caixa Rural Vila-real, tan sols dos dies abans de celebrar el seu 30 aniversari. Precisament aquest és un dels esdeveniments previs a la commemoració del trenta aniversari de Cadena 100 Castelló que es desenvoluparà en 2022.

El jove d’Alcázar de Sanjuán llançarà al mercat el seu segon disc “Entre els dubtes i l’atzar” el mes vinent de febrer i del qual fins ara només es coneix el tema “Clima tropical”. Dani posarà final en aquest Club 100 al recorregut del seu primer disc “Incendis” (2019) amb cançons tan conegudes com “t’esperaré tota la vida”, “Vertigen”, “Ballem” o “Punyals” entre altres…

Es tracta de la consolidació que aquell adolescent que als 14 anys va representar a Espanya en Euro Júnior amb el quart lloc obtingut a Romania interpretant “Et done la meua veu” i la seua reeixida participació en el grup “Auryn”.

Club 100 de Cadena 100 és una oportunitat única per a escoltar i veure a importants artistes del panorama musical espanyol de manera íntima i pròxima. Com és habitual les invitacions disponibles permeten l’entrada fins a completar l’aforament de la Sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, les portes del qual s’obriran a les 20 h. trenta minuts abans d’iniciar el concert acústic.