Concert solidari de la Banda Jove en favor de XiCaEs

La Banda Jove de la Unió Musical La Lira ha preparat un interessant concert en favor de XiCaEs (Xiquets amb Capacitats Especials). Aquest acte tindrà lloc el divendres 5 d’abril, a les 19.30 hores, a l’auditori municipal i comptarà amb la participació del pallasso Nandet que farà riure a grans i menuts amb el seu espectacle.

Pel que fa al repertori triat per a l’ocasió, La Lira interpretarà diverses obres valencianes de joves compositors i compositores de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de difondre i promocionar la música de les terres valencianes. Els assistents podran gaudir de peces de d’autors valencians com David Leal, Claudia Cañamero, David Heredia, Rubén Martínez, Pere Molina, Andrés Valero i Miguel Asins Arbó.

Els punts d’adquisició d’invitacions son de dilluns a divendres:

Oficines Caixa Rural Vila-real: de 8.30 a 14h

Centre de Negocis Efecte Vila-real: de 8 a 14h

Seu de la UM La Lira: de 17 a 20.30h

Espai Jove: de 9 a 19h

Cal recordar que XiCaEs és un projecte assistencial-social de Fundació Caixa Rural Vila-real, dirigit al suport de xiquets i xiquetes amb capacitats especials. Pretén fer visibles les problemàtiques que afecten a aquest col·lectiu i sensibilitzar a la població sobre les seves necessitats. Fundació Caixa Rural Vila-real ha creat en el Centre Social un espai adaptat, que reuneix els serveis professionals necessaris per a donar atenció tant als xiquets/etes com a les famílies, en un mateix lloc físic i que, al seu torn, també serveix per a practicar diverses activitats lúdiques i de socialització.