El Campus Natura asegura una oferta educativa i d’oci durant l’estiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

Els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional gaudeixen d’un estiu d’activitats educatives i d’oci gràcies al Campus Natura impulsat per l’Ajuntament de Vila-real i gestionat per la Fundació Caixa Rural Vila-real. El regidor de Serveis Socials, Toni Marín, i la presidenta de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez, han visitat el campus, que enguany compta amb un total de 90 places repartides en cinc quinzenes per a oferir la millor atenció possible als xiquets i xiquetes i garantir un servei a les famílies. A més, una mitjana del 80% dels usuaris de cada torn fa ús del servei de menjador.

El campus, coordinat per Pilar Rubert, atén joves d’entre 4 i 21 anys, que tenen l’oportunitat de realitzar activitats lúdiques i de convivència com a eixides a l’Aula Natura del Termet, que es duen a terme els dimarts, dijous i divendres, i a la piscina del Termet, els dilluns i dimecres; a més, participen en tallers temàtics que es desenvolupen en les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

El regidor de Serveis Socials ha agraït el treball de la Fundació Caixa Rural Vila-real per a l’atenció i inclusió de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional i ha destacat l’oportunitat que el Campus Natura brinda per a estimular i afavorir el desenvolupament d’aquests joves i també permetre un respir a les seues famílies durant les vacances estivals.