Caixa Rural Vila-real presenta la gala ‘Generant valors’ dirigida a les entitats socials

Caixa Rural Vila-real celebrarà divendres que ve 25 de novembre, a les 19 hores, la gala ‘Generant valors’ amb la qual pretén fer un reconeixement a les entitats socials de la població. L’esdeveniment, que concentrarà a més d’un centenar d’associacions, se celebrarà en la sala d’actes de la Fundació.

En el transcurs de la gala, Caixa Rural Vila-real posarà en valor la gran faena que realitzen les entitats beneficiàries de les subvencions que atorga l’entitat enguany: Càritas, Joventut Antoniana, Sant Vicent de Paül, Creu Roja Vila-real, Acudim, Casda i l’AMPA del Centre d’Educació Especial La Panderola, rendint-los un merescut homenatge.

Al mateix temps, es presentaran les subvencions de 2023, que incorporaran diverses novetats. També s’anunciarà un nou guardó al qual podran optar les entitats socials de Vila-real. Tot això amenitzat amb la màgia, l’humor i la diversió de l’espectacle de la maga Patricia.

La Fundació de l’entitat col·labora amb més d’un centenar d’entitats socials de Vila-real atorgant-los subvencions, cedint-los espais, aportant-los material promocional o patrocinant actes. L’objectiu d’aquesta gala és donar visibilitat a aquestes col·laboracions, organitzant un acte anual que reunisca a totes les associacions i destaque l’aportació social que realitza cadascuna d’elles.