Caixa Rural Vila-real obri el termini perquè les entitats socials opten a les ajudes 2023

La Fundació Caixa Rural Vila-real obri el termini perquè les entitats presenten les sol·licituds per a optar a les ajudes. Qualsevol entitat amb objecte social, assistencial, cultural, relacionat amb tradicions populars o similars que estiga degudament constituïda i que actue a Vila-real pot sol·licitar aquestes ajudes socials. Per a tal fi, hauran de presentar un projecte o activitat concreta que vagen a dur a terme en 2023.

Quant al període de presentació, cada entitat podrà realitzar la seua sol·licitud des del 23 de desembre fins al 31 de gener a través de la pàgina web de la Fundació Caixa Rural Vila-real, emplenant el formulari que trobaran en l’apartat ‘Ajudes 2023’. D’altra banda, cal recordar que s’ha habilitat també un formulari on poden presentar projectes en qualsevol període de l’any.

Cal recordar que any rere any la Fundació centra els seus esforços a ajudar a les entitats socials de Vila-real que necessiten un suport per a continuar realitzant la seua activitat i duent a terme nous projectes. Durant l’any 2022, un total de set entitats assistencials i inclusives han sigut les beneficiàries d’aquestes subvencions: Càritas, Joventut Antoniana, Sant Vicent de Paül, Creu Roja Vila-real, Acudim, Casda i l’AMPA del Centre d’Educació Especial La Panderola. A més, han rebut un merescut reconeixement en la Gal·la ‘Generant valors’, un esdeveniment organitzat per la Fundació Caixa Rural Vila-real amb la finalitat de fer un reconeixement a les entitats socials de la població.