Caixa Rural Vila-real obri la convocatòria de les seues subvencions per a 2021

 

Aquest exercici les ajudes aniran destinades a entitats assistencials i inclusives

Fundació Caixa Rural Vila-real obri la convocatòria perquè les entitats locals opten a les subvencions de 2021. En aquesta ocasió, les ajudes van dirigides a entitats assistencials i inclusives, ja que des del Patronat de la Fundació consideren prioritari fer costat a aquestes associacions en moments tan complicats com els actuals. El període per a presentar les sol·licituds serà del 15 al 28 de febrer a través de la pàgina web de la Fundació Caixa Rural Vila-real. Els interessats hauran de consultar les bases, emplenar el formulari i adjuntar la documentació requerida.

Caixa Rural Vila-real destinarà aquest exercici un total de 18.500 euros a donar suport a la labor i els projectes d’un màxim de deu entitats assistencials i inclusives. “A causa de la difícil situació sanitària i econòmica que estem vivint, els membres del Patronat hem considerat oportú dirigir les subvencions d’enguany a les entitats assistencials i inclusives que estan passant grans dificultats. Creiem que és el moment de centrar-nos en aquest tipus de projectes i iniciatives”, ha explicat el president de l’entitat, Enric Portalés.

Els anys anteriors, l’entitat ha col·laborat amb associacions culturals, esportives o socials, però a causa de la pandèmia l’any passat la major part dels projectes no van poder realitzar-se. Per aquest motiu i per la greu situació que estan passant les entitats assistencials i inclusives, des del Patronat s’ha decidit col·laborar únicament amb aquestes associacions.

Lliurament de la subvenció a Sant Vicent de Paül

La Fundació Caixa Rural Vila-real ha fet lliurament d’un xec per valor de 3.500 euros a l’associació benèfica Sant Vicent de Paül. Aquesta quantia s’ha recaptat gràcies als calendaris solidaris que l’entitat posa a la disposició dels seus socis i clients cada any per un valor simbòlic. En aquesta ocasió l’almanac ha donat a conéixer receptes populars de Vila-real compartides pels mateixos veïns de la localitat i 12 establiments hostalers.