Arriba la III Jornada ‘Young Business Explorers’

El pròxim dia 12 d’abril tindrà lloc la fase final de la III edició del Concurs Young Business Explorers en la que es lliuraran els premis a les millors iniciatives. La Jornada començarà a les 9.30h i l’acte d`entrega de premis junt a la clausura serà a les 13.30h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Económiques. Es tracta d’una una iniciativa que naix amb la vocació de fomentar l’esperit emprenedor dels joves a diferents nivells educatius. Concretament, en el marc d’accions englobades dins del projecte: “Fomentant els valors i competències emprenedores en diferents nivells educatius”, dirigit pel grup d’innovació educativa (GIE) Edufin de la Universitat Jaume I i en col·laboració amb l’empresa Dideas, la Facultat de Ciències Jurídiques i Económiques, el departament de Finances i Comptabilitat, i la Fundació Caixa Rural Vila-real. El concurs està adreçat a l’estudiantat dels centres de secundària i cicles superiors de formació professional i té com a objectius:

-Recolzar el desenvolupament de competències emprenedores mitjançant la simulació de projectes empresarials que contribuïsquen al desenvolupament econòmic i social.
-Fomentar l’esperit emprenedor, la creativitat i les iniciatives innovadores des de fases primerenques de maduració de la idea.
-Posar en valor l’important paper de la formació en la creació de noves empreses.

En l’edició d’enguany participen 19 equips de 7 centres de la provincia de Castelló. Amb aquesta iniciativa es consolida Young Business Explorers com una cita imprescindible en emprenedoria entre el públic més jove.

 

Cal mencionar que entre els equips finalistes es troben l’institut Broch i Llop i el Francesc Tàrrega de Vila-real.

 

Més info: http://www.youngbusinessexplorers.es/