Caixa Rural Vila-real atorga 20.000 euros en ajudes a entitats assistencials

Caixa Rural Vila-real destinarà aquest exercici un total de 20.000 euros a donar suport a la labor i els projectes d’un màxim de deu entitats assistencials i inclusives de la localitat. Des del Patronat de la Fundació de l’entitat consideren prioritari fer costat a aquestes associacions a causa de la difícil situació sanitària i econòmica actual, malgrat la qual cosa continuen ajudant a col·lectius vulnerables i persones necessitades.

Lliurament de la subvenció a AFA Castelló

La Fundació Caixa Rural Vila-real, amb el suport de la Cooperativa i l’Ajuntament de Vila-real, ha fet lliurament d’un xec per valor de 4.300 euros a l’Associació Provincial de Familiars de persones amb la malaltia d’Alzheimer i altres discapacitats de Castelló, que destinarà aquests diners a ajudar als malalts, recolzar a les seues famílies i donar visibilitat a aquesta malaltia per a conscienciar a la societat de les seues conseqüències. Aquest import s’ha recaptat gràcies als calendaris solidaris que l’entitat posa a la disposició dels seus socis i clients cada any per un valor simbòlic. En aquesta ocasió, en l’almanac es poden veure fotografies professionals de llocs i espais representatius de Vila-real, així com efemèrides importants per a la ciutat.

A més d’aquestes ajudes a projectes assistencials i inclusius, la Fundació secunda nombrosos esdeveniments i accions culturals, esportives, saludables o formatives, amb la finalitat de potenciar la vida associativa de Vila-real i millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la localitat.