Empleats del Grupo Cooperativo Cajamar entreguen 5.000 euros a Enach Associació destinada a xiquets amb malaltia neurodegenerativa

L’Equip Solidari del Grup Cajamar del que forma part Caixa Rural Vila-real ha entregat una ajuda de 5.000 euros a Enach Associació per al projecte d’investigació ‘Malaltia neurodegenerativa xiquets’, que anirà destinada al tractament de pacients amb neurodegeneración per acumulació cerebral de ferro.

El president de Enach Associació, Antonio López Galán, va rebre el xec de mans del director general de Caixa Rural Vila-real, Manuel Cubertorer, en el trancurso d’una reunió celebrada en la seu de l’entitat de crèdit de Vila-real.

Aquesta ajuda econòmica se sumarà a les iniciatives que aquesta associació desenvolupa en matèria d’investigació d’aquestes malalties neurodegeneratives. En concret, l’import recaptat pels empleats del Grup Cajamar es destinarà a la realització d’un estudi preliminar a un grup de pacients amb patologia Enach, amb caràcter previ a l’inici de tractaments basats en antioxidants i antiinflamatoris que podrien frenar el procés degeneratiu i pal·liar els símptomes d’aquestes patologies.

L’Equip Solidari del Grup Cajamar ha repartit en els últims anys més de 495.000 euros entre un total de 42 projectes socials. L’import recaptat procedeix de les donacions realitzades pels empleats del Grup Cajamar que participen voluntàriament en aquesta iniciativa i cada mes aporten un euro de la seua nòmina mensual a aquest efecte, així com d’una ajuda complementària aportada per Cajamar. Cada sis mesos els membres d’aquest grup solidari presenten als seus companys els projectes o iniciatives socials que consideren que són mereixedors d’ajuda, entre els quals se seleccionen, per votació, aquells als quals es destinaran els fons recaptats.