XV Volta a peu pel terme ‘Caminant per la història’

Fundació Caixa Rural Vila-real inicia la Festa del Cooperativisme amb la Volta a peu pel terme ‘Caminant per la història’ organitzada conjuntament amb el Centre Excursionista de Vila-real, que cada any intenta mostrar diferents racons de la ciutat als assistents triant una temàtica concreta. En aquesta ocasió, el recorregut, d’11 quilòmetres, donarà a conéixer llocs significatius de la història de Vila-real com el pont de Santa Quiteria, la senda Botànica o la Torre Mocha, entre altres.  

La caminada tindrà lloc el diumenge, 3 de març, a partir de les 8.00 hores, des de la plaça de la Vila. Es tracta d’una activitat lúdica i esportiva dirigida a la ciutadania de Vila-real i la província que pretén donar visibilitat al meravellós patrimoni amb el qual compta la localitat i que en unes certes ocasions es desconeix. 

A més, per tercer any consecutiu, la ‘Volta a peu pel terme’ tindrà un caràcter solidari. Per a això, comptarem amb la col·laboració de la Congregació de Els Lluïsos que realitzarà una recollida d’aliments a benefici de Sant Vicent de Paúl. La inscripció a la caminada és gratuïta, encara que els assistents hauran de portar aliments no peribles el mateix dia de la ruta, a les 8.00 hores, a la plaça de la Vila.

Els interessats a participar poden inscriure’s en el següent formulari: