15 artistes han mostrat el seu talent en el IV Concurs de Pintura Ràpida de Fundació Caixa Rural

Un total de 15 artistes de diferents punts de la geografia valenciana han participat aquest matí en la quarta edició del concurs de Pintura Ràpida que celebra cada any la Fundació Caixa Rural coincidint amb les festes patronals de Vila-real. La temàtica del concurs ha centrat la seua atenció en el centenari de la Caixa Rural i la Cooperativa Catòlic Agrària. Per això, els participants han pogut triar diferents espais de la ciutat relacionats amb totes dues entitats tals com la terrassa del Centre Social, les oficines de Caixa Rural, la residència Santa Ana o la mateixa Cooperativa. Finalment, després de quatre hores de treball i inspiració, i davant l’atenta mirada de desenes de curiosos que passejaven pels carrers de la ciutat, han exposat les seues obres davant un expert jurat, el qual ha avaluat tècnicament els treballs.

 

Finalment han decidit atorgar el segon premi, amb 200 euros, a José Arnau per la seua obra representant la façana posterior del restaurant El Casino. El primer premi, de 500 euros, ha sigut per a Gonzalo Romero per plasmar en un llenç l’Oficina Principal de Caixa Rural i els seus voltants. Així mateix, el jurat ha triat sis finalistes que optaren al premi del públic, 150 euros, el qual el decidiran els seguidors de Fundació Caixa Rural a través de Facebook amb els seus ‘m’agrada’ fins al diumenge, 8 de setembre.

Vota la teua preferida en el Facebook de Fundació Caixa Rural i entra en el sorteig d’un val de 50 EUROS per a gastar en la Tenda Taula de la Cooperativa.