Vilatenda incorpora els “Serveis” a les seues categories

La plataforma de venda digital prepara grups formatius per als nous comerciants interessats en adherir-se

dav

La innovadora plataforma local de venda online Vilatenda integrarà una nova categoria anomenada “Serveis” que recollirà els comerciants que vulguen contractar els seus serveis a través de Vilatenda. I es que des d’Efecte Vila-real han anunciat que han rebut noves sol·licituds de comerços interessats en formar part de la plataforma, molts d’ells del sector dels serveis. Per això, estan organitzant una segona ronda formativa per a que les noves incorporacions aprenguen a fer ús de la plataforma, a gestionar la càrrega de productes i, a més, es posen al dia en les ferramentes de màrqueting digital de la mateixa manera que ja ho van fer els actuals membres de Vilatenda. “L’etapa formativa és de vital importància per aconseguir l’excel·lència i professionalitat de la plataforma”, apunten des d’Efecte Vila-real.

Cal remarcar que amb poc més de tres setmanes de vida, la plataforma de venda digital, la qual va ser inaugurada amb vora mig centenar de comerços agrupats en huit categories de producte, ha rebut més de 30.000 visites a les distintes pàgines que conformen www.vilatenda.com. La iniciativa, impulsada pel Centre de Negocis Efecte Vila-real i la Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de la ciutat, ha aconseguit digitalitzar el tradicional comerç local adaptant-lo als nous hàbits de compra d’una societat cada vegada més globalitzada.

En els informes de seguiment de la pàgina web destaca l’entrada per part dels usuaris a l’apartat “Comerços”, fet que demostra la gran tasca que està fent Vilatenda com a aparador, donant a conèixer tots els productes del comerç local integrats en un mateix lloc. Així mateix, també destaquen les visites a la web, no només des de Vila-real, sinò també des de Castelló de la Plana, Barcelona, València, Borriana i Madrid, entre moltes altres ciutats de l’estat Espanyol. I açò no és tot, ja que s’han registrat visites en Canadà, Irlanda i Estats Units, donant a conèixer el comerç local de Vila-real no només a la resta de províncies espanyoles, sinò a la resta del món.

Finalment, cal recordar en tot moment que un element que diferència a Vilatenda és el seu caràcter social, doncs un percentatge de les vendes que es produeixen a través de la plataforma es destinen a Obra Social. Durant el seu primer trimestre de vida Vilatenda destinarà el seu donatiu a la delegació de Vila-real de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC Vila-real).