Vila-real es convertirà en l’epicentre nacional del ciclisme en pista el pròxim 7 d’agost

Fundació Caixa Rural Vila-real, l’Ajuntament de la ciutat i altres institucions i empreses, preparen un gran esdeveniment per a fer costat a la parella de Madison espanyola, el seu veí Sebastián Mora i al menorquí Albert Torres.

El dissabte 7 d’agost a les 9.55 el vila-realenc Sebastián Mora i el menorquí Albert Torres afrontaran la Madison, la prova en la qual porten competint com a parella des de finals del 2015.

I encara que en el velòdrom japonés de IZU no hi haurà públic per a fer costat a la parella espanyola, el suport sí que existirà i molt gran, ja que l’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real, amb el suport d’altres institucions i empreses de diversos àmbits, estan organitzant un esdeveniment perquè els ànims a la parella i la seua famosa etiqueta #GoTorresGoMora se senten a tot arreu i Sebastian i Albert se senten acompanyats des de la distància.

Des d’una hora abans de la carrera els assistents al lloc (la plaça de la Vila i el restaurant el Casin) podran gaudir de testimoniatges i de les opinions d’afins a la parella: els seus entrenadors, companys d’equip, familiars o el seu responsable de comunicació explicaran a tots els assistents detalls de la carrera i del que estaran sentint els esportistes en aquests moments de màxima intensitat.

L’objectiu serà sens dubte transmetre a #GoTorresGoMora les millors sensacions que els empenyen a l’alt del podi japonés i que convertisquen el hashtag #GoTorresGoMora en trending topic a les xarxes socials, dos llocs on la parella espanyola ha demostrat saber moure’s molt bé.

A l’esdeveniment està prevista l’assistència de destacades personalitats de la política i l’esport, i comptarà amb connexions de molts mitjans que donaran cobertura del que succeïsca en IZU ..i a Vila-real.