Aula de Noves tecnologies

L'Aula d'informàtica i de Foment Econòmic i Noves Tecnologies és l'aposta més decidida de Fundació Caixa Rural Vila-real per satisfer l'interès dels nostres socis per les noves tecnologies. Hem renovat l'oferta amb equips informàtics d'última generació. També hem ampliat la connexió per cable a 24 punts de xarxa, per la qual cosa a partir d'ara també es pot accedir a Internet amb ordinadors portàtils que puga portar cada soci. Així mateix es disposa de connexió WIFI per a connectar-se per aquesta via amb qualsevol tipus de dispositiu mòbil. La sala seguirà comptant amb serveis d'impressió i assistència tècnica personal.

Aquesta instal·lació s'ha dotat amb una línia de banda ampla perquè la navegació per la xarxa siga el més fluïda i ràpida possible. La utilització dels equips i l'accés a Internet és gratuïta i està restringida per als socis de Caixa Rural Vila-real i fills d'aquests socis (menors de 18 anys) de l'entitat, i per als alumnes d'Aula Mentor.

L'horari de l'Aula d'informàtica és dilluns i dimecres de 16.00 a 20.00 hores,  i dimarts i dijous d'11.00 a 14.00 hores