La Fundació i l’Ajuntament de Vila-real presenten el Campus Natura 2018

La Fundació Caixa Rural de Vila-real, acull un projecte innovador basat en la inclusió/integració social, dirigit principalment a menors amb necessitats educatives especials, i al seu torn, donant cabuda a altres menors que no presenten aquest tipus de necessitats, que desitgen participar i/o col·laborar en les diferents activitats que es programen.

Per què aquest projecte va dirigit a uns usuaris tant diversos?
Creiem que oferir un projecte, en el que puguen conviure i el que és més important, gaudir de forma conjunta xiquets/etes de diferents capacitats, és un aprenentatge bidireccional, que pot donar uns resultats positius i per tant, normalitzar situacions que només les famílies que pateixen dia a dia aquesta problemàtica, poden arribar a conèixer i entendre.

La Fundació, recolza aquest projecte, donant-li l’estabilitat i/o seguretat necessàries perquè puga desenvolupar-se, gràcies a ser una entitat d’un renom reconegut i vinculada a la ciutat de Vila-real.

Dins d’aquest projecte de nova línia dirigida al suport i inclusió social d’aquests menors, creem el que podríem denominar «subprojectes», que com si de peces d’un puzle es tractaren, encaixem per a obtenir el resultat final: Els Campus, que es realitzen en períodes vacacionals. La finalitat dels mateixos, és oferir un respir a les famílies immerses en la situació ja descrita anteriorment, perquè els seus fills/es, tinguen l’oportunitat de gaudir al costat dels seus companys/es, amb capacitats diferents, d’unes activitats principalment lúdiques, que poden englobar: activitats esportives, plàstiques, musicals, habilitats de la vida diària, eixides, etc.

Inscripcions al Campus Natura:

integracio@fundaciocaixarural.org
638 306 625