II Jornades de Cooperativisme i Emprenedoria Social

La Fundació, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vila-real, la Universitat Jaume I i altres nou organitzacions va organitzar unes jornades celebrades els passats dies 26 i 27 d’abril que tenien com a objectiu principal destacar la importància de la introducció del treball cooperatiu i la economia social en la societat. Durant les mateixes es van realitzar ponències, taules rodones i tallers a càrrec de representants d’institucions com la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló, l’Ajuntament de Vila-real, la Universitat de València, Fevecta i altres entitats relacionades amb el cooperativisme i l’economia social.

Alguns dels continguts que van ser debatuts durant les jornades van ser l’emprenedoria i la responsabilitat social en la empresa valenciana, l’economia social a la província de Castelló i les noves oportunitats laborals que llança, els valors i la gestió empresarial en les empreses d’economia social, la gestió de l’economia social des de les administracions públiques o les noves polítiques agroalimentàries, entre altres.

Francisco Álvarez, director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, José Benlloch, alcalde de l’Ajuntament de Vila-real, José Luis Monzón, director de l’Institut Universitari d’Economia Social i Cooperativa (IUDESCOOP) i M. Teresa Cháfer, directora general de Desenvolupament Rural i PAC de la Generalitat Valenciana, entre molts altres, van acudir a les jornades per tal de debatir, compartir la seua experiència i opinió sobre la temàtica proposta.