Fundació felicita el Nadal als treballadors de Dinserta

L’arribada del Nadal és motiu de cel·lebració. Per això, Fundació Caixa Rural Vila-real ha volgut felicitar als treballadors del Centre Especial d’Ocupació Dinserta pel seu gran treball diari. Per a tal ocasió, el secretari de la Fundació, Josep Ramos, ha fet entrega dels lots nadalencs al director de Dinserta, José Miguel Albornoz, el qual ha estat acompanyat per tres dels integrants del centre, Toni, Mari Carmen i Margarita, membres de Dinserta i treballadors de Caixa Rural i la seua Fundació.

Dinserta s’emmarca dins de l’àrea d’igualtat i diversitat de la Fundació i s’ha convertit en la primera empresa social que ha engegat aquesta entitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de proporcionar als/as treballadors/as amb diversitat funcional la realització d’un treball productiu i remunerat, adequat a les seues característiques personals i que facilite la integració laboral d’aquests en el mercat ordinari de treball.

El centre pretén ser un intermediari entre les empreses i les persones amb diversitat funcional que es troben en cerca activa de treball, per a d’aquesta manera facilitar el procés a l’hora de trobar un lloc de treball. En paraules del Secretari de la Fundació, Josep Ramos, ‘’ amb aquesta nova empresa volem fomentar l’economia social d’una banda i la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional per un altre, conjugant així un de les nostres finalitats prioritàries‘’.