Fundació Caixa Rural Vila-real engega Dinserta, un nou centre especial d’ocupació

Fundació Caixa Rural Vila-real i la consultora Dideas han presentat avui Dinserta, un centre especial d’ocupació que és la primera empresa social promoguda per l’entitat. Aquesta iniciativa, emmarcada en l’àrea d’igualtat i diversitat de la Fundació, estarà situada en el seu centre social de la plaça de la Vila.

L’objectiu de Dinserta és proporcionar als treballadors amb diversitat funcional la possibilitat de realitzar un treball productiu i remunerat, adequat a les seues característiques personals i que facilite la seua integració laboral en el mercat de treball.

El centre pretén ser un intermediari entre les empreses i les persones amb diversitat funcional que es troben en cerca activa d’ocupació per a, d’aquesta manera, facilitar el seu accés a un lloc de treball.

En paraules del president de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, ‘’amb aquesta nova empresa volem fomentar l’economia social d’una banda i contribuir a la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional per un altre, conjugant així un dels nostres objectius prioritaris‘’.

En la presentació han participat membres de dues associacions representatives dels col·lectius als quals donarà suport: Acudim (Associació Col·lectiu Unió d’Integració al Discapacitat de Vila-real) i RUSC (Associació de Diversitat Funcional i de Capacitats).