Fundació Caixa Rural Vila-real porta la compra al domicili dels majors de 65 anys i les persones amb capacitats especials

La iniciativa solidària ‘La compra a casa’ impulsada per Fundació Caixa Rural Vila-real amplia el rang d’edat amb la finalitat d’ajudar a totes les persones majors de Vila-real i amb capacitats especials, dos dels col·lectius especialment vulnerables enfront de la pandèmia del COVID-19. En concret, podran beneficiar-se d’aquest servei els majors de 65 anys (als socis de Caixa Rural se’ls podrà fer càrrec en el compte directament sota petició), així com les persones amb més d’un 65% de discapacitat.

L’objectiu és que les famílies d’aquests col·lectius vulnerables puguen ajudar-los a no eixir de casa realitzant la compra per ells. Per a això, hauran d’accedir a la pàgina web www.vilatenda.com on podran triar entre més de 20 lots d’aliments i productes de primera necessitat que han posat a la disposició de la ciutadania els venedors del Mercat Central, la Tenda Taula de la Cooperativa Catòlic Agrària de Vila-real i al qual han volgut adherir-se diferents establiments de la localitat.

Les comandes hauran de pagar-se amb targeta en el mateix moment en què es realitzen, introduint el codi FCRV per a no pagar despeses d’enviament. A partir d’aqueix instant, Fundació Caixa Rural Vila-real serà l’encarregada d’entregar els lots al mateix domicili, sense cost addicional, en un període entre 3 i 5 dies, entre les 10 i les 12 hores, previ avís. A més, per a evitar qualsevol tipus de contacte, els treballadors de la Fundació, abillats amb guants i màscara, deixaran les bosses d’anar a comprar, que contindran els tíquets, en la mateixa porta de l’habitatge.

Cal destacar que una vegada més, la Fundació Caixa Rural Vila-real treballa de manera coordinada amb l’Ajuntament de Vila-real per a crear accions que faciliten la vida dels ciutadans de Vila-real i els ajuden a suportar aquesta situació de la millor manera possible. Una estreta relació que mantenen aquestes dues entitats al llarg dels anys col·laborant en activitats, formació, esdeveniments i que compten amb un denominador comú, estar al servei de la ciutadania de Vila-real.