Fundació Caixa Rural acomiada, un any mes, la Festa del Cooperativisme

El passat 28 d’abril va concloure la Festa del Cooperativisme, un esdeveniment que realitza la Fundació any rere any amb la finalitat de potenciar el treball cooperatiu de la localitat, mitjançant activitats, no només educatives i socioculturals, sinó lúdiques, pedagògiques, esportives i solidàries.

La primera activitat que va inaugurar la festivitat va ser la IX Volta pel Terme, que aquest any ha centrat el seu protagonisme en la visita als pous de reg i la bassa de Pinella.

Un acte a accentuar pels més petits és la de Festa dels Xiquets, la qual va comptar amb nombroses activitats com la confecció de manualitats, cotxets, inflables, un bou mecànic i un trenet entre altres. A més a més la màquina de sucs coneguda com el Naranjito va proporcionar més de mil gots de suc de taronja als assistents.

Per una altra banda també s’han dut a terme misses i concerts en la Basílica de Sant Pascual que representen el gran culte que vivim en el municipi per la figura de Sant Pasqual Bailón, patró de Vila-real.

Així doncs, Fundació Caixa Rural finalitza un any més aquesta festa, la qual s’està convertint en un esdeveniment cada vegada més participatiu i representatiu del treball cooperatiu de la localitat com a model de creixement i generació d’ocupació.